Nieuwsbrief de Aandacht nr. 08 2018-2019

Kerstboodschap

Ter herinnering: de laatste schooldagen in 2018

Ter herinnering

Donderdag 20 december zijn de kinderen om 12.00 uur uit. U kunt thuis met uw kind(eren) een boterham eten.
Vanaf 16.50 uur zijn de kinderen (en het eten) welkom voor het kerstdiner. Om 19.00 uur mag u de kinderen weer ophalen.
Vrijdag 21 december zijn de kinderen ook om 12.00 uur uit en kunnen we allemaal gaan genieten van 2 weken vakantie!

Overblijfcoördinator

Na jaren van enorme inzet gaat onze overblijfcoördinator Marianne van Lienden er helaas mee stoppen. We willen haar ontzettend bedanken voor al haar hulp en inzet de laatste jaren.

Kelly Leenders (moeder van Romy, groep 4) zal haar taak overnemen. We wensen haar hier heel veel succes mee!

Groep 6

Vanaf 1 januari 2019 gaat Amber uit groep 6 als Bram door het leven. Wij wensen Bram en zijn familie een fijne vernaamdag en veel succes met alle volgende stappen naar een gelukkig leven.

Kerstboodschap

Beste ouders/verzorgers,

De decembermaand is een maand waarin tal van gezellige activiteiten op school en thuis plaatsvinden. Bij deze activiteiten maken we dankbaar gebruik van ouderhulp van de leden van de ouderraad en andere ouders. Hartelijk dank voor uw hulp bij het versieren van de school, het organiseren van de feesten, het maken van surprises, het voorlezen aan de kleuters en het bereiden of meenemen van iets lekkers waarmee uw kind morgenavond naar de kerstviering komt.
Namens het team van De Achtbaan wil ik u allen fijne kerstdagen toewensen en een gezond, liefdevol en gelukkig 2019.

Afbeeldingsresultaat voor gedichtje lichtpuntjes

Hartelijke groet,